Dränering i Bromma

Kompetens inom dränering

Hos oss kan man även få hjälp med dränering i Bromma med omnejd. Vår ambition är att tack vare kompetensen och erfarenheten inom dränering erbjuda alla den hjälp som de önskar. Vår grundtanke är att alla kunder är lika viktiga och vi hjälper både den som har ett stort behov och den som inte behöver lika mycket hjälp med sitt projekt.

Rådfråga oss innan du bestämmer dig

En av dina möjligheter som kund är att du kan rådfråga oss innan du bestämmer dig för att anlita oss. Vår personal är bara glad om den kan göra dig nöjd och vi vill att alla kunder skall vara helt nöjda. Det gäller inte bara den slutgiltiga produkten, utan detta gäller genom hela projektet.

Vad har vi för garantier?

Vi lämnar alltid minst tio (10) års garanti på allt utfört arbete. Vi kan även nås 24 h per dygn, vilket är en trygghet för dig, om något akut skulle inträffa och som kräver omedelbar service. När du anlitar oss, så faktureras du aldrig innan vi kommer till dig och börjar ”på plats”. Slutligen så har vi självfallet ansvarsförsäkringar, som träder in om något skulle inträffa.

Här av dig till oss, om du vill ha hjälp med någonting inom dränering.

Vi har en bred verktygslåda och hjälper dig med ditt tak!