Takläggare i Sollentuna och Bromma

Vi är ett företag som erbjuder takläggning och takomläggning i Sollentuna och Bromma. Vi har gemensamt över 30 år i branschen vilket har givit oss bred kunskap och erfarenhet. Vi utför våra arbeten med kvalitet och effektivitet. Vi utför runt 100 takläggningar per år och vi är en av marknadens snabbast växande aktörer.

Takläggare med erfarenhet

De flesta av våra takläggare i Sollentuna har varit med från start vilket bidrar till ett effektiviserat arbete tack vare samarbete och struktur. Takläggarna är utbildade och arbetar med kvalitativa metoder för att skapa långlivade resultat. Vi ansvarar för hela projektet, med byggnadsställningar, avfallscontainer och underleverantörer. Med en nära kontakt med våra kunder garanterar vi att vi skapar ett resultat i enlighet med kundens förväntningar.

För kundens säkerhet så lämnar företaget minst 10 års garanti på alla deras utförda arbeten. De har en kontaktperson som står för konsultation under alla dygnets timmar. Vi garanterar att arbetsplatsen kommer att hållas ren och fräsch under tiden vi utför vårt arbete.

Taket är husets paraply och sommarkeps, så låt oss se till att taket skyddar ditt hus som det ska göra! Om du söker takläggare i Sollentuna, är vi rätt företag för dig!

Välkommen till oss!

Vi har en bred verktygslåda och hjälper dig med ditt tak!